Vaak bestaat een tuin voor een groot deel uit bestrating. Deze bestrating kan uit vele soorten stenen en/of tegels bestaan, in vele soorten legpatronen. De belangrijkste eigenschappen van deze bestrating zijn dat het een harmonieus en volwaardig onderdeel van de tuin en omgeving wordt. Dit wordt bereikt door de vormgeving en het type materiaal af te stemmen op het gebruik van de ruimte; denk hierbij aan bijvoorbeeld terras, oprit of entree. Het straatwerk wordt dan ook vakkundig aangelegd met een hoog afwerkingniveau.Een mooi terras om op te genieten

Een zeer mooi aangelegd terras in rustieke materialen zal u zeker in de juiste sfeer brengen.

Bij elke stijl van woning past een andere type van verharding.

Tegels van blauwe hardsteen (AziƤtische of Belgische), platinnen (afgezaagde kasseien), gebakken kleiklinkers, betonnen sierklinkers,  ... de mogelijkheden zijn enorm.

Afwerking met granieten of betonnen boordstenen, plaatsing van palissaden of traptreden, verzorgen van de nodige afwatering d.m.v. helling  of een gootje, ... . Wij voorzien het nodige, steeds volgens uw wensen.

Advies nodig? Wij staan u graag bij met raad en daad !

Keramische tegels

In vergelijking tot betonnen bestrating en natuursteen zijn keramische tegels voor buiten relatief nieuw. Ze vormen echter een zeer goed alternatief voor de traditionele vormen van bestrating. Sterker nog; keramische bestrating heeft zelfs heel veel voordelen ten opzicht van beton en natuursteen.  Keramische tegels zijn bijvoorbeeld uiterst kleurvast. Het is een gebakken product, dus de kleur vervaagt niet in de loop der jaren. De tegels zijn bovendien beter bestand tegen krassen en slijten. Schuivende tuinstoelen, naaldhakken en rijdend kinderspeelgoed veroorzaken dus niet snel beschadigingen op je nieuwe tegels. Ook nare vlekken, bijvoorbeeld van rode wijn of vetspetters van de barbecue, zijn in mum van tijd blijvend verwijderd.