Als het ontwerp voor uw droomtuin tot aan de laatste details af is, kan er worden begonnen met de uitvoer. Hoewel het werk vaak met grof gereedschap gebeurt, is het toch een delicate zaak. Alleen een professioneel uitgevoerde aanleg zorgt voor een tuin die prachtig is én zeker prachtig zal blijven.

Optimale logistiek Bij het aanleggen van een tuin kunnen we niet willekeurig beginnen, de volgorde van werkzaamheden is ontzettend belangrijk. Moet bijvoorbeeld de ondergrond eerst nog worden behandeld? Daarna hangt alles af van de soort bestrating en beplanting die in de tuin gaan worden gebruikt. Een goede logistiek zorgt ervoor dat de tuin zo effectief mogelijk wordt aangelegd. Niet alleen goed voor uw tuin, maar ook voor uw portemonnee.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Voor het aanleggen van een perfecte tuin moeten mensen en materialen in topconditie zijn. Daarom werken wij enkel met vakmensen en de beste materialen

Van seizoen tot seizoen Als uw tuin net is aangelegd, ziet ‘ie er natuurlijk altijd perfect uit. Aan ons de taak om dat zo te houden. Daarom denken we tijdens de aanleg al na over hoe uw tuin er in de toekomst precies uit moet zien. Zodat u de seizoenen door kunt genieten van uw droomtuin.